Community vacatures bij Yoast

Of het nu lokaal is in Wijchen/Nederland, intern bij Yoast of in de wereldwijde (WordPress) community, we zijn overal echt bij betrokken en overal aanwezig. Om dat op de juiste manier te doen, hebben we een enthousiast community-team, waar we momenteel onderstaande functies hebben!

Partnermanager

Salaris indicatie in Euro: 4000 - 5000 24-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij de partnermanager die ons kan helpen bij het beheren van integraties met Yoast SEO en de implementatie van Yoast SEO op andere platforms? Op dit moment gebruiken 12,5 miljoen websites Yoast SEO om hun vindbaarheid te vergroten. Dat maakt Yoast SEO de grootste SEO-oplossing ter wereld. Solliciteer of vraag meer info (Partnermanager)


Niet wat je zocht? Kijk eens naar onze andere vacatures:

About Yoast

Bij Yoast optimaliseren we websites. Niet één klein stukje, maar alles. We maken websites gebruiksvriendelijker, we zorgen dat je er makkelijker doorheen klikt, we maken ze sneller en betrouwbaarder. Met andere woorden: we zorgen dat je website werkt. Voor de eigenaar en de bezoeker. Bijkomend voordeel: als je dat allemaal doet, wordt je website beter gevonden. Lees alles over Yoast »