Salaris indicatie in Euro: 4000 - 5000 24-40 uur per week Wijchen of hybride

(Potentiële) partners nemen regelmatig contact met ons op om integraties en andere mogelijkheden te bespreken. Als partnermanager ga jij deze gesprekken aan en sluit je deals die goed zijn voor zowel de partner als voor Yoast. Je werkt aan de marketing- en verkoopkant van Yoast. Daarnaast werk je nauw samen met het productteam, het juridische team en natuurlijk onze R&D-teams om de integraties te implementeren.

Jouw rol

 • Je houdt in de gaten wat er om ons heen gebeurt. Je herkent kansen, je gaat proactief het gesprek aan met potentiële partners en je onderhoudt de communicatie met bestaande partners. Tegelijkertijd blijf je op de hoogte van wat er speelt binnen Yoast. Je weet wat de plannen zijn voor onze producten en je begrijpt wat dit betekent voor onze behoeften en de behoeften van onze partners.
 • Je bent het startpunt voor elk gesprek. En omdat je goed begrijpt wat Yoast nodig heeft, kun je gemakkelijk bepalen wie bij welk gesprek betrokken moet zijn.
 • De rol van partnermanager is nieuw binnen Yoast. Daarom help je ons om hem vorm te geven. Eigenlijk mag je dus je eigen baan cocreëren.

Wie ben jij?

 • Je bent een ervaren partnermanager en je hebt dit werk eerder gedaan bij andere (bij voorkeur technische) bedrijven. Aangezien dit een nieuwe rol is binnen Yoast, hebben we iemand nodig met ervaring, die ons kan helpen bij het opzetten van alle benodigde processen.
 • Je bent communicatief sterk en je spreekt vloeiend Engels (als je ook Nederlands spreekt is dat een bonus, maar dit is geen harde eis). Je bent een teamspeler, je kunt goed je eigen werk plannen en je bent flexibel wanneer dit nodig is.
 • Omdat je met zowel ontwikkelaars, marketeers als directieleden in gesprek gaat, kun je je gemakkelijk aanpassen aan het gesprek waarin je je bevindt.

Dit krijg jij van Yoast

 • Een uitdagende baan bij een snelgroeiend, dynamisch, ambitieus en internationaal bedrijf dat impact maakt op het web.
 • Een salaris van minimaal €4000 en maximaal €5000 per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Daarnaast krijg je van Yoast vijf vrijwilligersdagen om mee te helpen bij bijvoorbeeld de plaatselijke voetbalclub. Of eindelijk eens mee te gaan met het schoolreisje van je kinderen.
 • Een bonusregeling die aan het eind van het jaar wordt uitgekeerd.
 • Je krijgt 10% van je jaarsalaris als opleidingsbudget.
 • Uitstekende pensioenregeling, WGA-hiaat verzekering en een ANW-hiaat verzekering, volledig betaald door Yoast. Dat betekent netto meer loon!
 • Wil je lekker sporten en fit blijven? Yoast heeft een eigen gym en personal trainer.
 • Een ongekend goede, maar ook een klein beetje gekke werksfeer en heel veel teambuilding! De ken-je-collega quiz, LEGO-bouwdagen en maandelijks het Yoast-viermoment waarin we samen onze successen delen. Door corona doen we dit allemaal online. En ook dan zorgt Yoast regelmatig voor iets lekkers – dat komt gewoon bij je thuis!
 • Je krijgt alle ruimte om nieuwe initiatieven en ideeën in te brengen en snel door te groeien.

Solliciteer!

Heb je interesse? Reageer dan voor 20 maart door ons je CV en motivatiebrief te sturen.* De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gesprekken: een kennismakingsgesprek, een praktijkinterview en een laatste gesprek met de directie. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact met ons op. Je kunt je vraag stellen via jobs@yoast.com.

* Op sollicitaties zonder motivatiebrief wordt niet gereageerd.

Solliciteer voor: 20 March 2022
(Onze sollicitatiecode is van toepassing op alle sollicitaties)

Solliciteer voor: 20 maart 2022

Niet wat je zocht? Kijk eens naar onze andere vacatures: