Development vacatures bij Yoast

Yoast heeft een development team van alles bij elkaar ruim 40 meer mensen. Met onze frontend engineers, full stack developers, QA team en UX team maken we, in samenspraak met het product team, alle software van Yoast. Van de meest moderne WordPress plugins (gebouwd in moderne PHP met de meest moderne technieken) tot onze op Node gebaseerde klant omgeving. Klinkt als iets voor jou? Solliciteer op een van onderstaande banen!

Junior DevOps Engineer

Salaris indicatie in Euro: 2500 - 3250 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Heb jij een passie voor alles wat digitaal is, wil jij innoveren en duik je graag in code om zaken beter en efficiënter te laten werken? Ben jij daarnaast leergierig, hands-on, toon jij ownership, ben je servicegericht en wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf op het gebeid van Search Engine Optimization? Lees dan snel verder! Solliciteer of vraag meer info (Junior DevOps Engineer)


Lead developer

Salaris indicatie in Euro: 3500 - 5000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

12 miljoen gebruikers betekent 12 miljoen verschillende WordPress-configuraties en ook 12 miljoen uitdagingen. Hou jij wel van een complex project en ga je een flinke uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij heel erg op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info (Lead developer)


Niet wat je zocht? Kijk eens naar onze andere vacatures:

About Yoast

Bij Yoast optimaliseren we websites. Niet één klein stukje, maar alles. We maken websites gebruiksvriendelijker, we zorgen dat je er makkelijker doorheen klikt, we maken ze sneller en betrouwbaarder. Met andere woorden: we zorgen dat je website werkt. Voor de eigenaar en de bezoeker. Bijkomend voordeel: als je dat allemaal doet, wordt je website beter gevonden. Lees alles over Yoast »